Een heerlijk baguette met roomkaas, rucola en ham als lunch

Vandaag heb ik voor jullie een heerlijke lunch! Een baguette met roomkaas, rucola en ham. Eventueel zelfs nog aan te kleden met kaas en/of tomaat. In deze blog laat ik jullie zien hoe je met deze simpele ingrediënten een heerlijk broodje kunt samenstellen. Eetsmakelijk!

img_0427

Ingrediënten:

  • 1 Baguette of 2 pistoletjes
  • Roomkaas met bieslook
  • Ham (naar keuze)
  • (optioneel) Kaas of tomaat

Ik koos voor een onafgebakken baguette en heb ‘m daarom eerst afgebakken in de oven. Vervolgens heb ik hem 5 minuutjes laten afkoelen buiten de oven en daarna besmeerd met de roomkaas met bieslook.

Tip: Het is ook erg lekker om verse bieslook te gebruiken!

Als laatste heb ik ‘m afgemaakt met wat rucola en vervolgens belegd met de ham. Zoals ik bij de ingrediënten al aangaf is het mogelijk om er ook nog kaas of misschien zelfs tomaat toe te voegen.

img_0450

En dan is jouw lunch klaar om te geserveerd te worden! Eetsmakelijk!

Veel liefs, Berber.
Advertenties

Een gedachte over “Een heerlijk baguette met roomkaas, rucola en ham als lunch

  1. Ziet er goed uit berber!
    Krijg er spontaan zin in! Je zou ook eens filadelphia met bieslook kunnen proberen.

    Een aanrader !

    Groetjes sharon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s