About Margje

IMG_8691

Founder & Blogger Zusthave.nl

Mijn Blogs Mijn Instagram

Over mij

ik ben Margje Visser, founder en blogger bij Zusthave. Ik ben geboren in april 1983. Samen met mijn grote liefde Sipke, 5 kinderen, schoonzoon en 3 honden wonen we in een klein watersportdorp in Friesland.

Een gezellig en druk samengesteld gezin van acht. Sipke en ik wonen sinds oktober 2015 samen, we hebben elkaar leren kennen in begin 2012 toen ik hier in het dorp kwam wonen. Er ontstond een hechte vriendschap, ook met zijn vrouw en kinderen. Ik had toen nog een relatie en Sipke was getrouwd. Mijn relatie liep na een tijdje stuk en hij was niet meer gelukkig in zijn huwelijk, waardoor we meer naar elkaar toegroeiden. Toen we onze gevoelens niet meer konden ontkennen brak er een moeilijke tijd aan voor iedereen, maar uiteindelijk is het het allemaal waard geweest en vormen we dit mooie gezin.

Ik heb al een Dochter uit een eerdere relatie, Renee (2006) Sipke heeft 3 kinderen, twee dochters en een zoon (20, 14 en 12 jaar) De oudste dochter heeft een vriend en woont ook bij ons. In december 2016 zijn wij samen nog eens trotse ouders geworden van onze jongste telg Amber. Een heerlijke kleine dondersteen die ons gezin samenbrengt en compleet heeft gemaakt.

Zelf kom ik uit een liefdevol groot gezin met 5 kinderen, 1 oudere broer, 2 jongere broertjes en mijn zusje Berber, waar ik deze blog mee maak. We komen regelmatig allemaal samen in ons ouderlijk huis bij moeders. Onze vader is in 2015 helaas veel te jong op 60 jarige leeftijd overleden na een zware hersenbloeding.

In mijn leven al heel veel verschillende dingen gedaan. Ik ben begonnen als verkoopmedewerkster bij een Bruna, daarna veel in de horeca gewerkt zowel in de keuken als in het restaurant. Klein administratief werk maar ook in de verhuur van zeiljachten. In 2015 met hulp van Sip een klein kledingwinkeltje begonnen hier in het dorp, dat vond ik echt te gek. Die winter hebben we het omgebouwd tot kleine mini-supermarkt (omdat de plaatselijke super in de wintermaanden dicht ging) Uiteindelijk dat voorjaar besloten dat het allemaal te veel was. Sip heeft een eigen administratiekantoor met 3 medewerkers, wat echt meer dan een fulltime job is. Toen we samen gingen wonen hadden we dus beide een bedrijf, 4 kinderen en 3 honden. Hij 5 a 6 dagen op kantoor plus vaak vergaderingen in de avond, ik had van dinsdag tot zaterdag de winkel open. Weinig tijd voor elkaar, en de vrije dag die ik dan had was ik alleen maar aan het huishouden, maandag-wasdag was hier ook echt maandag-wasdag! bergen… Samen besloten dat ik ging stoppen met de winkel en voorlopig thuis te blijven met de kinderen. Alsof de duvel er mee speelde kwam ik er een paar weken later achter dat ik in verwachting was, niet verwacht, niet gepland, maar heel welkom. Voor mij heel bijzonder om nog eens mee te mogen maken.

Mijn dagen vullen zich vooral met de zorg voor het gezin, ik ben gek op eten en het bereiden daarvan. ik houd van onze vakanties in ons huis in Bosnië waar het zomers heerlijk warm is en in de winter nog echt winter is. Verder ben ik gek op shoppen, wie niet!? Ook op foto`s maken, iets waar ik graag meer tijd en geld voor had, en nog veel in moet leren.

Mijn blogs zullen vooral gaan over gezin, zwangerschap, opvoeding, shoppen en meer wat daarmee te maken heeft.

Veel leesplezier!

X Margje

Advertenties